KICKSTART ÅRET MED 30 DAY TREATMENT

Mange af os starter det nye år med nytårsforsæt; vi vil forbedre vores velvære, vores søvnrutine, vores motionsvaner, vores kost eller blot rydde op og ud i skabe og skuffer.

Vores hud er enormt påvirket af vores livsstil, og når vi træffer sunde valg som at drikke mere vand, sove mere, spise flere grøntsager, nedsætte vores stressniveau eller dyrke mere motion, ses det tydeligt på vores hud, som hurtigt drager fordel af de sunde vaner.

Nogle af jer ønsker måske at passe ekstra godt på jeres hud i 2021 – hvad enten det er fordi, du er begyndt at se de første tegn på aldring, har en særlig begivenhed i sigte eller bare vil se og føle dig bedre tilpas. Hvis det er tilfældet, er vores mest effektive formel, BIOEFFECT 30 Day Treatment, det helt rette valg.

 

Mød vores Super Serum – 30 Day Treatment

I de tidlige stadier af udviklingen af 30 Day Treatment var arbejdstitlen ’BIOEFFECT Super Serum’, og vi synes stadig, at det er en ret præcis beskrivelse. Denne triple-action-treatment er særligt udviklet som et stærkt koncentreret boost til din almindelige anti-aging-hudpleje. Den skal bruges i 30 dage, 1-4 gange om året, hvilket gør den til den perfekte hudpleje at bruge, når du vil kickstarte det nye år.

 

30 Day Treatment minimerer forekomsten af ​​rynker, porer og rødme, mens den samtidig maksimerer hudens fugtighed, og forbedrer din glød og hudtone. Den indeholder tre aldersdæmpende proteiner, der alle har forskellige styrker, men som arbejder sammen i en perfekt harmoni og således opnår maksimale resultater.

 

EGF ICON

EGF er et protein i huden, der understøtter den naturlige produktion af kollagen og elastin samt hjælper med at bevare fugten i huden i længere tid.

 

KGF ICON

KGF er et protein i huden, der hjælper med at udjævne samt minimere fine linjer og rynker.

 

IL-1A ICON

IL-1A er et protein i huden, der hjælper med at forbedre elasticiteten og fastheden i huden.

 

Simpel at bruge

30 Day Treatment er super simpel at bruge! Brug blot 3-4 dråber på ren hud hver morgen og aften i 30 dage. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår andre hudplejeprodukter (som serum, olier, fugtighedscreme) i løbet af de 30 dage – på den måde giver du nemlig plads til, at serummet virkelig kan arbejde, og at du dermed får mest ud af produktet. Dette giver dig i øvrigt også muligheden for at få ryddet op i din normale hudplejerutine, hvilket er en bonus.

 

Hvis du ønsker at optimere og få den absolut fulde effekt af 30 Day Treatment og dermed se maksimale resultater, anbefaler vi, at du ligeledes bruger vores BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask. Denne er specifikt designet til at maksimere effektiviteten af ​​de alderstrodsende proteiner samt give intens fugt og en øjeblikkeligt beroliget, jævn og strålende hud.

 

Uanset hvad dine nytårsforsæt måtte være er det vigtigt at huske på, at de skal være med til at give dig mere velvære og ikke mere stress. Vær god ved dig selv i 2021.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue we'll assume that you understand this. Learn more
×
translation missing: da-DK.flits.refer_friend_page.popup_greetings