OM BIOEFFECT

Bioeffect er en revolutionerende, ren, grøn og prisbelønnet hightech-hudplejeserie fra Island. Den første i verden baseret på plantebaserede vækstfaktorer fra byg – EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1). Bioeffects mission er at genoprette og vedligeholde hudens sundhed og vitalitet med få rene, sikre og dokumenteret effektive ingredienser. Når vi taler om ren hudpleje, mener vi det på flere niveauer: Lige fra de rene formuleringer med få ingredienser og rent islandsk vand, til vores drivhus i Island, som er drevet af bæredygtig, vedvarende energi.

BEGYNDELSEN

Bioeffect blev grundlagt af tre islandske forskere, da de efter mere end ti års forskning opdagede en bioteknologisk metode til, ved hjælp af bygplanter, at kopiere proteinet human EGF (Epidermal Growth Factor, epidermal vækstfaktor).

Dermed blev Bioeffect det første hudplejemærke baseret på plantebaserede vækstfaktorer fra byg.

NATURENS VIDENSKAB

Det bioteknologiske forskningsområde, som ligger til grund for Bioeffects produktudvikling, benytter biologiske systemer og levende vegetabilske organismer eller dele heraf i udviklingen af forskellige produkter.

Da Bioeffect blev grundlagt, var det da også med afsæt i dette forskningsområde, at de tre islandske forskere efter mere end ti års forskning opdagede en bioteknologisk metode til at kopiere proteinet human EGF (Epidermal Growth Factor, epidermal vækstfaktor) i bygplanter.

Dermed blev Bioeffect det første – og den dag i dag stadig det eneste – kosmetikmærke, der er baseret på plantebaserede vækstfaktorer.

GRØNT ER GODT

Bygplantens kompleksitet og karakteristika passer perfekt til den menneskelige bioteknologi. Vi dyrker vores byg i inaktiv, vulkansk pimpsten ved hjælp af geotermisk energi og rent, islandsk vand beriget med næringsstoffer. Vores bæredygtige væksthus gemmer sig i et af Reykjanes-halvøens lavaområder og kan huse op til 130.000 bygplanter ad gangen. Det er disse planter, vi bruger i vores produkter, og drivhuset er blevet et vartegn for os hos Bioeffect.

OPLEV VORES DRIVHUS