FAQ

Hvad er vækstfaktorer?

Gennem hele livet producerer vores krop store mængder af forskellige proteiner kaldet vækstfaktorer. Vækstfaktorer er signalmolekyler, som kommunikerer med vores celler, og hjælper med til at reparerer og forny dem, samt vedligeholder hudens sunde udstråling. I takt med at vi bliver ældre, daler hudens produktion af vækstfaktorer. Det resulterer i, at hudcellerne regenerer langsommere eller dør, hvilket påvirker hudens udseende. Hudens tæthed falder med 1% hvert år fra det år, vi fylder 20 og er allerede reduceret med op til 30% omkring overgangsalderen. BIOEFFECTs EGF produkter genopbygger hudens eget naturlige indhold af vækstfaktorer og stimulerer hudens egen naturlige fornyelsesproces.

Hvad er EGF?

EGF (Epidermal Growth Factor) er en vækstfaktor, der findes naturligt i vores hud. Det er en af de vigtigste vækstfaktorer for huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne, sætter gang i cellefornyelsen og vedligeholder hudens sunde udstråling. EGF hjælper med at booste produktionen af kollagen og elastin, og forbedrer hudens evne til at holde på fugt. Huden får en tættere struktur, bliver mere smidig og bedre fugtet, og sørger for at fine linjer bliver mindre synlige. EGFs effektivitet hænger sammen med produktets præcise og følsomme struktur, og det skal derfor behandles nænsomt for bedst mulige effekt. F.eks. vil ingredienser som olie og SPF mindske vækstfaktorernes virkning. Derfor bruger BIOEFFECT så få ingredienser som muligt for at give produkterne en optimal virkning.

Hvad gør BIOEFFECTs vækstfaktorer unikke?

BIOEFFECTs vækstfaktorer er plantebaserede og dyrkes i bygplanter i et højteknologisk drivhus i Island. Bygplanten fungerer som fabrik og producerer rene, sikre og ikke mindst stabile vækstfaktorer. På den måde undgås risici fra bakterier, som ofte forekommer i konventionel produktion af EGF. Plantebaseret EGF giver en uhørt ren og stabil koncentration, og optimerer EGF´s aktive egenskaber.

Er EGF Serum fugtgivende?

Ja, Bioeffects hudplejeprodukter kombinerer virkningen af EGF vækstfaktorer og hyaluronsyre, og er yderst fugtgivende. Hyaluronsyre er et fugtgivende stof, der kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, og EGF vækstfaktoren hjælper med at bevare fugten. Vores mest fugtgivende produkt er 30 Day Treatment som giver 86% øgning af hudens fugtniveau efter 30 dages brug.

Skal jeg bruge en natcreme over EGF Serum?

Nej, det behøver du ikke. EGF Serum er meget fugtgivende. Natcremer er ofte meget fede, og kan indeholde ingredienser, der forstyrrer signalerne fra EGF. Derfor anbefaler vi, at du bruger EGF produkter alene om aftenen. Hvis du vil bruge en creme over anbefaler vi, at du venter ca 10 minutter, inden du påfører det andet hudplejeprodukt.

Hvordan virker EGF SERUM på rynker?

BIOEFFECT EGF Serum indeholder EGF, et naturligt protein, der virker som en dirigent for cellefornyelsen. EGF sender signaler til hudcellerne og stimulerer fornyelsesprocessen til at øge produktion af kollagen og elastin. Daglig brug optimerer hudens sundhed, huden får en mere glat og jævn overflade, og fine rynker og linjer reduceres markant. Studier viser en reduktion af rynker på 56% efter 6 måneders brug af EGF Serum.

Hvor længe rækker en flaske EGF Serum

En flaske EGF Serum på 15 ml rækker ca tre måneder ved brug af 2-4 dråber hver aften.

Min hud bliver varm efter påførelse af EGF Serum. Hvordan kan de være?

Nogle brugere mærker varme efter påførslen af EGF Serum. Da de aktive ingredienser stimulerer celleaktiviteten i huden, kan det mærkes som varme i huden.

Jeg har fået nogle urenheder efter, jeg er begyndt at bruge BIOEFFECT EGF Serum. Kan det skyldes serummet?

Enkelte brugere rapporterer om små bumser i opstartsfasen. Dette kan skyldes de aktive ingredienser, der starter en fornyelsesproces i huden. Prøv at bruge mindre dosis eller påfør kun produktet hver anden aften i opstartsfasen. Det vil som regel få bumserne til at forsvinde efter én til to uger. Hvis det ikke sker, kan du kontakte din forhandler for yderligere vejledning.

Kan jeg bruge bruge Bioeffect EGF Serum, hvis jeg har rosacea?

Alle serummer fra BIOEFFECT er oliefri og kan med fordel bruges hvis du har rosacea.

Indeholder BIOEFFECTs hudplejeprodukter antioxidanter?

EGF+2A Daily Duo kombinerer EGF vækstfaktorer med to stærke antioxidanter, ferulinsyre og azelainsyre, der dæmper inflammation i huden. Disse to kraftfulde antioxidanter beskytter huden mod skader forårsaget af frie radikaler, der er forbundet med miljømæssig forurening, som påvirker hudens sundhed og udseende. Takket være antioxidanternes anti-inflammatoriske egenskaber bekæmper de også rødme, rosacea samt pigmentering. Kombinationen af de effektive vækstfaktorer og antioxidanter sikrer, at de aktive ingredienser tilsammen giver dig maksimal effektivitet.
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi håber, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Læs mere
×