FAQ

Gennem hele livet producerer vores krop store mængder af forskellige proteiner kaldet vækstfaktorer. Vækstfaktorer er signalmolekyler, som kommunikerer med vores celler, og hjælper med til at reparerer og forny dem, samt vedligeholder hudens sunde udstråling. I takt med at vi bliver ældre, daler hudens produktion af vækstfaktorer. Det resulterer i, at hudcellerne regenerer langsommere eller dør, hvilket påvirker hudens udseende. Hudens tæthed falder med 1% hvert år fra det år, vi fylder 20 og er allerede reduceret med op til 30% omkring overgangsalderen. Bioeffects EGF produkter genopbygger hudens eget naturlige indhold af vækstfaktorer og stimulerer hudens egen naturlige fornyelsesproces.

EGF (Epidermal Growth Factor) er en vækstfaktor, der findes naturligt i vores hud. Det er en af de vigtigste vækstfaktorer for huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne, sætter gang i cellefornyelsen og vedligeholder hudens sunde udstråling. EGF hjælper med at booste produktionen af kollagen og elastin, og forbedrer hudens evne til at holde på fugt. Huden får en tættere struktur, bliver mere smidig og bedre fugtet, og sørger for at fine linjer bliver mindre synlige. EGFs effektivitet hænger sammen med produktets præcise og følsomme struktur, og det skal derfor behandles nænsomt for bedst mulige effekt. F.eks. vil ingredienser som olie og SPF mindske vækstfaktorernes virkning. Derfor bruger Bioeffect så få ingredienser som muligt for at give produkterne en optimal virkning.

Bioeffects vækstfaktorer er plantebaserede og dyrkes i bygplanter i et højteknologisk drivhus i Island. Bygplanten fungerer som fabrik og producerer rene, sikre og ikke mindst stabile vækstfaktorer. På den måde undgås risici fra bakterier, som ofte forekommer i konventionel produktion af EGF. Plantebaseret EGF giver en uhørt ren og stabil koncentration, og optimerer EGFs aktive egenskaber.

Ja, Bioeffects hudplejeprodukter kombinerer virkningen af EGF vækstfaktorer og hyaluronsyre, og er yderst fugtgivende. Hyaluronsyre er et fugtgivende stof, der kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, og EGF vækstfaktoren hjælper med at bevare fugten. Vores mest fugtgivende produkt er 30 Day Treatment som giver op til 176% øgning af hudens fugtniveau efter 30 dages brug.