EGF Power Cream - ansigtscreme i en klasse for sig

bioeffect egf power cream

Hvad er EGF Power Cream?

Det er ikke for ingen ting, at vores ansigtscreme til tør, sart og moden hud har fået navnet EGF Power Cream. Her er nemlig tale om avanceret innovation med dokumenteret effekt indenfor kategorien af ansigtscremer rettet mod rynker, pigmentpletter, tab af fasthed og tør hud. En creme vi er virkelig stolte af - vi tør godt sige, at den virker. Se selv 'før og efter'-billederne og de flotte resultater, som testpersonerne kom frem til efter 90 dages brug.

 

Hvordan virker EGF Power Cream?

Bioeffects forskerteam i Island har anvendt vores signaturingrediens - bygbaseret EGF, også kaldet hudens fornyelsesprotein, i ansigtscremen. EGF finder du blandt andet også i vores prisvindende EGF Serum. EGF er i kombination med andre potente planteingredienser noget af en mirakelmager, når det gælder om at minimere synlige hudældningstegn og forbedre hudens fasthed og spændstighed. Den udglatter simpelthen hudens struktur.

23 ingredienser inklusiv EGF fra byg, niacinamid, beta glucan, hyaluronsyre, sheasmør, squalane, kæmpenatlysolie og planteekstrakten oridonin, arbejder i perfekt synergi, og påvirker de komplicerede genopbyggende processer i vores hud. Lige præcis det der skal til for at får den til at se sund og frisk ud.

 

Brug EGF Power Cream som både dag- og natcreme

EGF Power Cream har en rig og luksuriøs konsistens. Cremen er, som alle vores andre produkter, utrolig drøj i brug, og dermed også et bæredygtigt valg - a little goes a long way. Brug EGF Power Cream alene som både som dag- og natcreme, eller i kombination med vores serum for endnu mere imponerende resultater. Vi hører ofte fra kunder, som synes de opnår den bedste ansigtspleje, når de anvender EGF Power Cream om dagen og EGF Serum eller EGF Power Serum til natten.

 

Synlige resultater med EGF Power Cream

50 personer deltog i det 90-dages videnskabelige studie med VISIA Skin Analysis System. Deltagerne brugte EGF Power Cream to gange dagligt. De dokumenterede resultater taler deres eget tydelige sprog med anti-aging fordele op til:

synlige resultater med EGF power cream
 

De synlige resultater med EGF Power Cream er utrolige!


egf power cream before after

 

"EGF Power Cream er uden tvivl en ny generation af anti-aging ansigtscreme. Vi har skabt et unikt kompleks med vores nøgleingrediens bygbaserede EGF og vores nye ingrediens bygbaseret beta glucan, niacinamid og det multifunktionelle planteekstrakt oridonin, som er en skjult perle i hudplejeindustrien. Disse fantastiske ingredienser arbejder i perfekt synergi og booste de komplicerede genopbyggende processer i vores hud. Efter mange års udvikling er vi ekstremt stolte af at introducere EGF Power Cream."

Dr. Björn Örvar, stifter af Bioeffect og Chief Science Officer.

 

Bioeffect: Prisvindende anti-age hudpleje til dig fra Island

Bioeffect er et prisvindende islandsk brand inden for hudpleje. Vi tager udgangspunkt i bioteknologi, og heroingrediensen i vores produkter er det plantebaserede vækstfaktorprotein EGF (Epidermal Growth Factor), som vi producerer bæredygtigt i byg, dyrket i vores bæredygtige drivhus på Island. 

I vores sortiment finder du effektive og revolutionerende hudplejeprodukter til alle hudtyper. Leder du specifikt efter produkter i anti-aging kategorien, har vi ud over ansigtscremen til tør og moden hud EGF Power Cream, vores prisvindende anti-aging EGF Serum til ansigtet og EGF Eye Serum til øjenomgivelser som trænger til ekstra opmærksomhed. Skal du forkæle dig selv og din hud med ekstra fugtmætning, skal du prøve vores ansigtsmaske Imprinting Hydrogel Mask og øjenmaskerne Imprinting Eye Mask. 


Vores mission har været klar fra start: Vi anvender bioteknologi til at genoprette og vedligeholde hudens ungdommelige vitalitet. Vores produkter indeholder udelukkende rene, sunde og sikre ingredienser, der har videnskabelig bevist effekt på huden – ingen overflødige ingredienser bliver tilføjet.

Bioeffects produkter opfylder derfor den højeste standard inden for hudplejeprodukter og er velegnet til alle hudtyper – selv sart og følsom hud.

Alle vores produkter er parfumefri.