Oplev hemmeligheden bag EGF fra byg

Hvad er EGF, hvad gør det for huden, og hvad er fordelene ved EGF som ingrediens i hudpleje? Hvad adskiller Bioeffects EGF fra andre typer EGF? Her er alt, hvad du behøver at vide om ingrediensen – og mere til!

 

Hvad er EGF, og hvad er dets rolle i huden?

EGF, eller Epidermal Growth Factor, er en bestemt type signalprotein, der forekommer naturligt i huden. Det spiller en afgørende rolle for hudens sundhed, vitalitet og udseende, da det påvirker vores naturlige produktion af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Alle elementer, der bidrager til hudens fasthed, tæthed og fugtniveau.

EGF findes oftest i hudens dermis-lag (læderhud), hvor det kommunikerer med celler ved at sende beskeder for at reparere og forynge. Fra fødslen til voksenalderen producerer vores krop naturligt de hudfornyende signalproteiner. Den naturlige produktion af vækstfaktorer daler med alderen, og allerede i tyverne accelererer hastigheden af mistet spændstighed i huden. I overgangsalderen går det endnu hurtigere. Cellefornyelsen går langsommere, hvilket til sidst påvirker udseendet – huden begynder at blive slap, og fine linjer og rynker viser sig. For at bekæmpe de synlige tegn på hudældning har vores forskere udviklet en metode til, 100% naturligt, at fremstille et hudidentisk, plantebaseret EGF og bruge den som hudplejeingrediens.

 bygplanter-i-drivhus

Hvad er Bioeffects Byg EGF?

Størstedelen af det fremstillede EGF, der er tilgængeligt i verden, produceres via bakterier (ofte E. Coli), gær eller humane/dyreceller. I den proces dannes et bestemt biprodukt, endotoksin. Endotoksiner kan have skadelige virkninger på menneskekroppen og forårsage irritative hudreaktioner samt hæmme hudens naturlige helingsproces.

Hos Bioeffect har vi brugt banebrydende bioteknologi til at udvikle en plantebaseret kopi af EGF. Den rent plantebaserede oprindelse er det, der gør vores EGF anderledes end de fleste andre vækstfaktorer på markedet.

Bioeffect-forskere udviklede en metode til at producere EGF i bygplanter til et ikke-sammenligneligt niveau af renhed, stabilitet, bæredygtighed og effektivitet. Da Bioeffects EGF produceres i en plante, er den fri for skadelige biprodukter og forbliver ren og effektiv – hvilket gør den til det perfekte valg til ren og sund hudpleje.

Hvordan bruges EGF i hudpleje, og hvordan virker det?

I Bioeffects hudplejeprodukter anvendes EGF som en aktiv ingrediens til bekæmpelse af de synlige resultater forårsaget af den naturlige vækstfaktorreduktion i huden. Som det fremgår af vores undersøgelser og studier, har topisk påført Bioeffect EGF hudplejeprodukter vist sig at reducere forekomsten af rynker og fine linjer og forbedre hudens generelle udseende.

Bioeffects EGF kan også hjælpe med at regulere fugtniveauet i huden ved at booste produktionen af hyaluronsyre, som forbedrer hudens evne til at holde på fugt og dermed forhindrer udtørring.

 

Dokumenteret resultater af Bioeffect EGF-hudpleje

Plantebaseret EGF produceret i byg er Bioeffects absolutte signaturingrediens i vores hudplejeserie. Vi er stolte af den dokumenterede effekt af vores EGF-hudplejerutine. Resultater fra utallige interne effektivitetsstudier viser tydeligt, at topisk påføring af Bioeffect EGF har en kraftig og positiv effekt på hudens udseende; booster fugtniveauet, forbedrer synlig hudelasticitet og reducerer forekomsten af rynker og fine linjer. Det har endda vist sig at hjælpe med at understøtte hudens naturlige kollagenproduktion. Huden holder sig glat, med en sund hudbarriere og fuld af glød.

modne bygplanter

Produktionen af Bioeffect EGF i byg

Hvorfor byg?

Hovedårsagen til, at vi har valgt byg til at være vært for vores plantebaserede EGF, er dens stabilitet, selvbestøvende evner og det faktum, at den skal dyrkes for at vokse. Bygplanten er et lukket biologisk og økologisk system, hvilket gør det til et stabilt valg. Her kan du læse mere om vores valg af brugen af bygplanten.

Dyrkning i højteknologisk drevet drivhus i Island

Vores signatur-bygplanter, som vi udvikler vores vækstfaktorer i, dyrkes i vores eget højteknologiske og bæredygtige drivhus i Island. Drivhuset ligger på en sort lavamark i Reykjanes UNESCO Global Geopark. Bygplanterne dyrkes og vokser helt uden jord i vulkansk pimpsten. Det minimerer risikoen for eventuel forurening, og der vandes alene med rent islandsk vand beriget med næringsstoffer.

I Island leveres det meste af elektriciteten af lokale, vedvarende energikilder, primært vandkraft og geotermisk energi. Det giver os mulighed for at bruge bæredygtig og såkaldt grøn strøm i hele vores produktion. Vores helt eget drivhus i Island er selvfølgelig drevet af Islands geotermiske og vedvarende energi.

En rig kilde til proteiner, vitaminer og aktive stoffer

Vi stræber hele tiden efter at optimere og udvikle vores bæredygtighedsstrategi. Derfor har vi sat os for at udnytte vores bygplanter fuldt ud. Det gør vi blandt andet ved at optimere vores proteinrensning for at høste så meget protein som overhovedet muligt. Derudover udvindes unikke proteiner, vitaminer og andre aktive stoffer fra bygplanten.

Vi vander med rent islandsk vand

Bioeffect er et islandsk brand. Vi tror på at udnytte de naturressourcer, Island har at tilbyde, så meget som vi ansvarligt kan, og det er derfor, vi bruger rent islandsk vand i vores produktion. Vand er en af Islands reneste og mest rigelige naturressourcer. Over tid filtreres islandsk vand geologisk gennem lag af inaktiv vulkansk lava. Denne naturlige rensningsproces giver verdens reneste vand – helt uden brug af kemisk rensning. Islandsk vand er blødt, hvilket betyder, at det har en lav koncentration af hårde mineraler som calcium og magnesium. Derfor er det mindre tilbøjeligt til at udtørre eller irritere huden. Det er det rene islandske vand, vi bruger til at vande bygplanterne i vores drivhus med. Islandske vand anvendes også som en ingrediens i vores produkter for at sikre den reneste formulering.

Hvilke andre hudplejeingredienser fungerer godt sammen med Bioeffect Byg EGF?

Vi bestræber os på at bruge så få ingredienser som muligt og kun dem, som vores hud virkelig kan forstå, hvilket fremgår af vores produktsortiment, der indeholder så få som 7 til 23 ingredienser pr. produkt. Hvis du sammenligner med andre produkter på markedet, vil du erfare, at det er yderst sjældent.

Vi har en meget god forståelse og viden om, hvilke ingredienser der komplementerer og fungerer godt sammen med EGF og andre vækstfaktorer i vores produkter. Når vi vælger ingredienser, er vores hovedprioritet, at vækstfaktorerne forbliver potente og aktive gennem hele produktets levetid. Vi afstår fra at bruge ingredienser, der har vist sig at ændre strukturen af vækstfaktorerne, nedsætte deres effektivitet eller blive problematiske, når EGF kommer i kontakt med dem (fx nogle olier, alkoholer).

Fordelene ved hudpleje med EGF

Hvis du leder efter en nem måde at tilføje en yderst potent og effektiv ingrediens til din hudplejerutine, så skal du vælge Bioeffects EGF-produkter. Ved regelmæssig brug vil du opleve alle de positive fordele, der følger med at have en hud, der både ser sund ud og føles ligesådan.

 

Tips til at forbedre resultaterne af Bioeffect EGF-hudpleje

Vores EGF er allermest effektiv i et fugtigt miljø. Proteinerne arbejder mest effektivt på den måde. Derfor er det en god idé at fugte huden inden brug af EGF, så absorberes dit serum bedre i huden og forbedrer dermed effektiviteten. Vi anbefaler at parre dine EGF-hudplejeprodukter med enten EGF Essence eller Imprinting Hydrogel Mask, hvilket maksimerer fordelene og resultaterne.