Islandsk vand

 

 Hos BIOEFFECT ved vi, at det ikke er noget tilfælde, at vand udgør omkring 64 % af vores hud. Det er en livsvigtig ressource, som gør livet her på jorden muligt. Det er det, videnskabsfolk leder efter og håber at finde på andre planeter. At drikke vand er noget, alle levende væsener gør: dyrene i skoven, junglen og ørkenen drikker allesammen vand, så snart de vågner om morgenen – og sådan gør de fleste af os andre også. Vand er en forudsætning for alle aspekter af vores sundhed, herunder en smuk hud.  Det reneste kildevand i verden til din hud kommer fra islandske gletsjere. 

 

Vores ø-nation er hjem for massevis af gletsjere, søer og floder, ligesom havet, der omgiver os, er usædvanligt rent. Vores kildevand hører til det reneste i verden. Dette skyldes vores unikke geografi, vulkanernes og gletsjernes “ild og is”. Det islandske grundfjeld består i stort omfang af en type basalt, der er både lava og grundfjeld. Det betyder, at det smeltende gletsjervand bliver geologisk renset gennem mange lag ung lava. Fordi det kun indeholder sporstoffer fra opløste mineraler som calcium og magnesium, er det islandske vand meget blødt, og derfor vil det med stor sikkerhed ikke efterlade udtørrende eller irriterende mineralaflejringer på hud og hår. Vores vand kræver heller ikke blødgørings- eller afkalkningsmidler. Fordi det er noget af det reneste i verden, drikker islændingene det stolt direkte fra hanen.

 

Vandet kommer fra BIOEFFECTS egen naturlige kildeHos BIOEFFECT er vi stolte af vores produkters renhed og effektivitet. Vores bestseller EGF Serum er et resultat af mere end ti års forskning, og vores bygbaserede EGF foretrækker et vandmiljø, fordi olie, alkohol og duftstoffer kan forringe proteinernes effektivitet. Det vand, vi bruger i vores væksthus, stammer fra vores egen, naturlige kilde og er geologisk filtreret gennem inaktiv, vulkansk lava. Det samme vand bruges i vores sera for at sikre den renest mulige formulering. I vores sera er der også brugt hyaluronsyre (af ikke-animalsk oprindelse), som øger fugtbindingen i huden, gør den mere fyldig og mindsker fine linjer.

 

I Island er vand også en dyrebar energikilde. Hos BIOEFFECT er respekten for vand en del af vores filosofi for både vores arbejde og i vores privatliv.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue we'll assume that you understand this. Learn more
×
translation missing: da-DK.flits.refer_friend_page.popup_greetings