Islandsk Vand - Verdens Reneste Vand

islandsk natur, blå flod, klipper, mos

 

Verdens reneste vand er basen i Bioeffects hudplejeprodukter

Hos Bioeffect ved vi, at det ikke er tilfældigt, at vand udgør omkring 64 % af vores hud. Det er en livsvigtig ressource, som gør livet her på jorden muligt. Det er det, videnskabsfolk leder efter og håber at finde på andre planeter. At drikke vand er noget, alle levende væsener gør: dyrene i skoven, junglen og ørkenen drikker allesammen vand, så snart de vågner om morgenen – og sådan gør de fleste af os mennesker også. Vand er en forudsætning for alle aspekter af vores sundhed, herunder en smuk hud. Det reneste vand i verden til din hud kommer fra islandske gletsjere.

Island har massevis af gletsjere, søer og floder, ligesom havet, der omgiver landet, er usædvanligt rent. Islandsk vand hører til det reneste i verden. Dette skyldes den unikke geografi, vulkanernes og gletsjernes “ild og is”. Det islandske grundfjeld består i stort omfang af bjergarten basalt, der er både lava og grundfjeld. Det betyder, at det smeltende gletsjervand bliver geologisk renset gennem mange lag lava. Naturen producerer altså på bæredygtig vis det reneste vand. Så rent, at hvis man ville forsøge at rense det, ville det blive mindre rent af den proces. Fordi vandet kun indeholder sporstoffer fra opløste mineraler som calcium og magnesium, er det islandske vand meget blødt, og derfor vil det med stor sikkerhed ikke efterlade udtørrende eller irriterende mineralaflejringer på hud og hår. Islandsk vand kræver heller ikke blødgørings- eller afkalkningsmidler. Fordi det er noget af det reneste i verden, drikker islændingene det direkte fra hanen. Skulle du komme til Island, må du huske at prøve at drikke vandet direkte fra naturen.

 

Vidste du, at vandet på Island er så bæredygtigt og rent, at hvis man renser det, bliver det mindre rent.

 

Forskning i verdens reneste vand

Hos Bioeffect er vi meget stolte af vores produkters renhed og effektivitet. Vores bestseller EGF Serum er et resultat af mere end ti års forskning og en opdagelse af en bioteknologisk metode til, ved hjælp af bygplanter, at kopiere proteinet human EGF (Epidermal Growth Factor, epidermal vækstfaktor). Denne opdagelse gjorde Bioeffect til verdens første – og den dag i dag stadig det eneste – skønhedsbrand, hvis produkter er baseret på byg-baserede vækstfaktorer. EGF-vækstfaktorproteiner foretrækker et fugtigt miljø, fordi olie, alkohol og duftstoffer kan forringe proteinernes effektivitet. Det er derfor, vi anbefaler at anvende vores fugtgivende EGF Essence på huden inden brug af EGF Serum eller creme

Byg til EGF-produkterne dyrkes i drivhuse, her vander vi naturligvis med det rene grundvand, der er geologisk filtreret gennem inaktiv, vulkansk lava. Det er nøjagtig det samme vand som bruges i vores produkter for at sikre den renest mulige formulering. 

 

En hyldest til det rene, islandske vand – mærk selv effekten

I vores sortiment finder du effektive og revolutionerende hudplejeprodukter til alle hudtyper. Leder du specifikt efter fugt til huden, anbefaler vi Hydration Cream baseret på rent islandsk vand, bygbaseret EGF, hyaluronsyre og E-vitamin. En luksuriøs creme uden parfume, der efterlader din hud blød, glat og mættet med fugt og sund glød. Effektiv og blid rens kan være svær at finde, derfor anbefaler vi Micellar Cleansing Water. I det ultramilde renseprodukt udnyttes fordelen fra det bløde, islandske vand. Fordi niveauet af hårde mineraler, så som kalk og magnesium, er ekstremt lavt i vandet, er du sikret en helt nænsom formel, der hurtigt og ubesværet renser huden helt ren. On the go fugt med rent islandsk vand finder du i OSA Water Mist. Ansigtsmisten består af blødt islandsk vand, der fugter huden og genopretter dens balance så tørhed og ubehag lindres. Et produkt til opfriskning i dagens løb på arbejdet, i flyet eller på ferien. 

Skal du forkæle dig selv og din hud med ekstra fugtmætning, skal du prøve vores ansigtsmaske Imprinting Hydrogel Mask og øjenmaskerne Imprinting Eye Mask.

 

BIOEFFECT: PRISVINDENDE HUDPLEJE TIL DIG FRA ISLAND

Bioeffects mission har været klar fra start: Vi anvender bioteknologi til at genoprette og vedligeholde hudens ungdommelige vitalitet. Vores produkter indeholder udelukkende rene, sunde og sikre ingredienser, der har videnskabelig bevist effekt på huden – ingen overflødige ingredienser bliver tilføjet. Alle vores produkter er parfumefri og opfylder den højeste standard inden for hudplejeprodukter, og er velegnet til alle hudtyper – selv sart og følsom hud.