Interview med Louise Bruun

 

Navnet Louise Bruun er synonym med en ren og naturlig livsstil. Louise har en mission om at lære folk om alle aspekter af sundhed med særligt fokus på bevægelse og sund mad, der støtter kroppen både inderst og yderst. Når kroppen har det godt, kan det ses på huden, men Louise går også op i at pleje kroppen udefra og ind gennem god hudpleje, der bidrager til en sund og velfungerende hud med et friskt udseende. Hun er særligt glad for Bioeffects 30 Day Treatment.

 

Hvordan passer Bioeffect ind i den sunde og naturlige livsstil, som du er fortaler for?

Bioeffect lover ikke noget, som de ikke kan holde. Produkterne er rene og naturlige. Ærlige, får jeg lyst til at sige. Jeg bruger så lidt af produkterne, og alligevel bliver min hud gennemfugtet. På den måde støtter jeg min hud uden at komme en masse på, som jeg ikke har lyst til at have i mit system. Desuden føles huden let og naturlig, også når jeg lige har taget produktet på. Det kan jeg godt lide.

 

Hvad kendetegner en smuk hud for dig?

For mig er flot hud en hud, der er sund og velfugtet, har en sund farve og en god glød – det gælder hele livet. For mig handler smuk aldring om udstråling. Jeg er stolt af mine rynker. De fortæller en historie om, hvem jeg er, og det er en god historie. Jeg er glad for det liv, jeg har haft, så hvorfor skulle jeg være ked af mine rynker. En smuk hud kan sagtens have rynker, men jeg kan godt lide, at den er spændstig og gennemfugtet. Jeg lever sundt, går op i hvad jeg spiser og bevæger mig meget - og så hjælper Bioeffects produkter mig med resten.

 

Hvad består din hudplejerutine?

Jeg har ikke nogen rutine. Jeg er virkelig ikke så god til den slags, men alligevel hjælper Bioeffect uden, at jeg på nogen måde er religiøs omkring brugen af produkterne. Jeg trives ikke med rutiner for udseendets skyld. Til gengæld sørger jeg for at leve sundt og nære min hud indefra med god mad og en aktiv livsstil.

Min rutine består ikke så meget af produkter, men snarere af massage. Jeg kan godt lide at smøre mig. Det er ren velvære og giver godt humør og god cirkulation i huden. Jeg masserer min hud næsten hver aften, fordi det føles dejligt, og jeg får en god glød. Jeg kan godt lide at massere huden med Bioeffects produkter. De har en lækker konsistens, som ikke er olieret, men alligevel dejlig cremet og virkelig skøn at massere i. Og så trænger de hurtigt ind bagefter, så jeg ikke går og føler mig fedtet.

 

Du er særligt glad for vores 30 Day Treatment - hvad er det, der gør den så særlig?

Ja, jeg har brugt den flere gange. Det er den skønneste fornemmelse. Jeg bruger kuren alene uden andet over. Det er nok til, at min hud bliver helt gennemfugtet og utrolig blød. Den tørre fornemmelse, jeg ofte har, forsvinder fuldkommen.

 

Hvornår bruger du især 30 Day Treatment?

Jeg bruger ofte kuren forår og efterår, hvor huden skal have lidt ekstra pleje, fordi vejret skifter. Jeg har lige kørt en kur her i efteråret, så huden er godt mættet til vinteren, og så vil jeg nok køre den igen i januar, hvor jeg godt kan føle, at min hud er ret grå og trist. Det giver min hud et boost, og samtidig giver det mig den dejligste følelse af, at jeg gør noget for at passe godt på mig selv. Det er lige det, jeg har brug for, når vinteren føles lang.

 

Kan du give fem tips til en sund livsstil, som støtter huden?

Jeg tror meget på en livsstil, der støtter op om huden både indefra og udefra.

TIP 1: Plantediversitet. Jeg lever stort set plantebaseret og indtager så mange forskellige planter som muligt. Grøntsager, frugter, hele korn, bælgfrugter, krydderurter, you name it. På den måde får jeg flest muligt forskellige vitaminer, mineraler, salte og gavnlige bakterier. Her kan palæo-livsstilen godt være den optimale måde at ernære sig på.

TIP 2: Drik mere vand, også meget gerne både urtete og urteafkog. Et afkog på gyldenris har fx en udrensende effekt, der hjælper nyrerne, og myntete støtter op om fordøjelsen. Når organerne, fordøjelsen og resten af systemet har det godt, så kan det ses på huden.

TIP 3: Jeg løber eller går hver dag tur i skoven og ved havet. Tidligere gik jeg ofte i fitnesscenter, men det er slet ikke mig længere. Når jeg bevæger mig i naturen og mærker vind og regn og sol i mit ansigt, så føler jeg mig glad og rolig, nedstresset, og jeg får den dejligste glød i kinderne. Det er pragtfuldt at være ude i naturen. Det kan jeg virkelig anbefale.

TIP 4: Husk ansigtet, når du dyrker yoga. Jeg elsker at dyrke yoga, og gør det hver dag, men det er ikke kun kroppen, jeg træner og afspænder, ansigtet får også en tur. Særligt kæberne. Jeg åbner munden højt op og stikker tungen ud, og laver forskellige andre øvelser for at afspænde kæben. En spændt kæbe føles ubehagelig og påvirker udseendet over tid.

TIP 5: Massage. Jeg smører mig med Bioeffects produkter eller en god madlavningsolie som olivenolie eller kokosolie. Jeg kan godt lide rene naturlige ingredienser baseret på planter. Så giver jeg mig selv en god massage. På den måde trænger produkterne godt ind og giver en effekt i dybden, og både krop og tanker afslappes. Det er skønt!