Hvilken creme skal jeg vælge?

 

Bioeffect ansigtscreme


Det vigtigste skridt til en sund hud med flot glød og udstråling er daglig tilførsel af fugt fra en god fugtighedscreme. Gennemfugtet hud er nemlig som oftest sund hud, fordi hudbarrieren (epidemis - hudens yderste lag) holdes intakt og dermed godt forseglet og beskyttet. Men hvilken fugtpleje skal du så vælge, hvilken type er bedst og endnu sværere, hvilke ingredienser skal dine produkter indeholde?

Som en virksomhed grundlagt af forskere, er Bioeffects mission at genoprette og vedligeholde hudens ungdommelige vitalitet. Bioteknologi er nøglen, og produkterne indeholder udelukkende rene, sunde og sikre ingredienser, der har videnskabelig bevist effekt på huden – ingen overflødige ingredienser eller parfume bliver tilført.

 

Bioeffect EGF Power Cream og Bioeffect Hydrating Cream er begge ekstremt fugtgivende og hudforbedrende. Begge cremer indeholder vores hero ingrediens: det patenterede planteprotein fra byg EGF - Epidermal Growth Factor, som hjælper med at understøtte hudens naturlige kollagenproduktion og er helt afgørende for en glat, sund og ungdommelig hud. 


Vores anbefaling til dig


Alle hudtyper


Bioeffect Hydrating Cream

Gennemfugtet hud holder sin elasticitet længere, og fugt er altså en afgørende faktor for at forhindre tidlige ældningstegn. Denne ultra fugtgivende creme er velegnet til alle hudtyper - selv fedtet og kombineret hud. Den er oliefri og har en dejlig let konsistens, der gør den velegnet som både nat- og dagcreme - enten brugt alene eller over Bioeffect-serum for ekstra fugt og næring til huden. En in-house undersøgelse afslørede, at Bioeffect Hydrating Cream giver øjeblikkelig og langtidsvarig fugt i op til 12 timer og booster hudens fugtniveauer med op til 35 % efter kun to ganges brug*.

*In-house videnskabeligt split-face studie med 20 deltagere, der brugte Bioeffect Hydrating Cream.


Tør og moden hud


Bioeffetc EGF Power Cream

Denne dybdegående, nærende og luksuriøse EGF anti-aging creme er en multi-tasking mirakelmager mod tør hud. Cremen har en unik blanding af potente plantebaserede ingredienser og er målrettet mod rynker, alderspletter, tab af fasthed og fylde og ikke mindst tørhed. Derfor er den din redning, hvis du lider af tør hud, men samtidig gerne vil have en ansigtscreme, der virker effektivt mod aldringstegn.


Begge cremer kan anvendes alene eller over en af Bioeffects serummer eller EGF Essence for at opnå endnu mere fugt og næring til huden.

 

Og husk så lige…

... at selvom, vi anbefaler vores Hydrating Cream til de fleste hudtyper og vores EGF Power Cream specifikt til tør og moden hud, kan du selvfølgelig sagtens anvende begge produkter. Du kender dig selv bedst og ved, at fugt er afgørende for en god og sund hud. Dit hudbehov ændrer sig med årstiden eller kan i perioder være påvirket af stress, hormoner og livsstil. Det er derfor rart at have flere fugt-muligheder i skabet, så du til en hver tid kan gribe ud efter lige den creme, der virker for dig, når hudens fugtniveau helt naturligt varierer.