EGF Hand Serum - Pleje og beskyttelse til tørre hænder

Oplev vores nye håndserum, den første af sig slags med EGF og derudover beriget med adskillige, effektive ingredienser: EGF Hand Serum er vores take på den bedste håndcreme uden parfume til bløde og glatte hænder.

Hænder bliver ofte overset, når det kommer til hudpleje. Egentlig underligt, da de konstant udsættes for barske miljøpåvirkninger og hyppig vask. Som et resultat efterlades hænderne ofte tørre, måske ligefrem med revner, sprækker af tørhed og tegn på hyperpigmentering. Bioeffects seneste lancering - det nye EGF Hand Serum - er en effektiv løsning til at holde huden på hænderne glat, velplejet og sund.

I dette blogindlæg kommer vi omkring fordelene ved at vælge et håndserum fremfor en normal håndcreme, og hvorfor dine hænder fortjener den ekstra potente pleje, som Bioeffects nye EGF Hand Serum kan give.

Hvad er EGF Hand Serum?

EGF Hand Serum er en enestående håndplejeløsning, der styrker og nærer dine hænder i dybden og giver silkeblød hud efter hver påføring. Serummets unikke kombination af ingredienser, herunder EGF fra byg, Ceramid, Niacinamid og Hyaluronsyre, arbejder sammen for at give den intense fugt, som hjælper med at beskytte hudbarrieren og mindske forekomsten af hyperpigmentering. Med sin ikke-fedtede, gel-lignende konsistens er det et innovativt serum og derfor den perfekte tilføjelse til din daglige hudplejerutine.

Hvis du leder efter et håndprodukt til tørre hænder, skal du have fingrene i vores EGF Håndserum i dag – vi lover dig kærlighed ved første berøring og gennemfugtede hænder! 

Nøgleingredienser i EGF Hand Serum

EGF fra byg

I hjertet af det unikke håndserum er et potent kompleks bestående af vores bygbaserede EGF - stjerneingrediensen i EGF Hand Serum. Bygbaseret EGF er et signalprotein, der udelukkende er blevet produceret i bygplanter af vores biotech team i Island. Det, der gør EGF fra byg unik, er dens fugtbindende og hudforbedrende egenskaber. Ved at øge hudens fugtbindende kapacitet hjælper EGF med at minimere tabet af fugt fra huden og forbedrer udseendet af både hudens tykkelse og spændstighed. Bygbaseret EGF optimerer fugtniveauet i huden ved at booste dens evne til at udnytte og bevare fugten. Den evne er en nøglefaktor for at reducere forekomsten af f.eks. rynker, fine linjer eller tab af fasthed og spændstighed.

Niacinamid

Niacinamid, en anden nøgleingrediens i det nye EGF Hand Serum, er måske bedre kendt som vitamin B3. Ingrediensen har hudforbedrende egenskaber, herunder synlig forbedring af hudens tekstur, udjævning af hudtonen og reduktion af synlig hyperpigmentering (f.eks. brune pletter og ældningspletter). Niacinamid spiller også en afgørende rolle i at forbedre hudens barrierefunktion. Ved at styrke barrieren forhindres forurenende stoffer, bakterier og andre miljøbelastninger i at trænge ind i huden og forårsage skade.

Ceramid

Ceramid er en anden vigtig ingrediens i EGF Hand Serum, der spiller en afgørende rolle i at styrke hudens naturlige barrierefunktion. Ingrediensen holder fugt inde og irriterende stoffer ude, og hjælper med at beskytte mod miljømæssige påvirkninger, herunder vejr og forurening. Ved at opretholde en sund fugtbalance kan Ceramid hjælpe til, at huden ser fyldig og smidig ud.

 

Hyaluronsyre

Et livsvigtigt stof, der findes naturligt i huden, der er afgørende for at opretholde hudens fugtighed. Hyaluronsyre er kendt for sin evne til at tiltrække og holde på enorme mængder fugt og kan faktisk holde op til 1000 gange sin egen vægt i vand, hvilket gør den til den optimale ingrediens i fugtighedscreme. Hyaluronsyre har også vist sig at have beroligende og genoprettende fordele. I dette produkt har hyaluronsyre en lav molekylevægt, hvilket gør, at den virker dybere i huden.

Diglycerin

Kraftig plantebaseret fugtighedsbevarende ingrediens, der trækker fugt ind i huden og hjælper huden med at sikre langvarig fugt og holde den blød og smidig. Hjælper også med at optimere hudbarrierens beskyttende evner, hvilket også giver en sundere hudbarriere.

 

Islandsk vand

Det reneste og blødeste vand, da det er geologisk filtreret gennem lag af inaktiv vulkansk lava. Den naturlige proces sikrer en lav koncentration af hårde mineraler (som calcium og magnesium), hvilket gør det islandske vand ekstremt rent, blødt og skånsomt for huden og derfor mindre tilbøjeligt til at forårsage irritation.

Hvordan og hvornår skal man bruge EGF Hand Serum?

Påfør 1-3 pumps (én enkelt pump vil som oftest være rigeligt) på dine hænder og massér ind i håndfladerne og bagsiden af dine hænder, indtil den er helt absorberet. Brug så ofte som ønsket. Påfør generøst om aftenen så de aktive ingredienser kan arbejde natten over. EGF Hand Serum gør underværker for tørre neglebånd og negleomgivelser.

Pro tip: Du kan også bruge EGF Hand Serum til at blødgøre ru hæle. Påfør på dine fødder før sengetid og lad det aktive serum virke natten over! Også genial til at blødgøre neglebåndene før en luksuriøs manicure.

 

Hvordan er konsistensen af EGF Hand Serum sammenlignet med en håndcreme?

Den ikke-fedtede, gel-lignende konsistens af EGF Hand Serum er designet til at fordele nemt og absorberes hurtigt i huden, hvor ingredienser nærer dybt i huden. I modsætning til mange gængse håndplejeprodukter, som måske efterlader en klistret eller fedtet rest, efterlader Bioeffects håndserum dine hænder bløde og glatte uden fedtet overflade.

 

Hvem er EGF Hand Serum til?

Det er vigtigt at have en daglig hudplejerutine til dine hænder og sikre, at de får den pleje og opmærksomhed, de har brug for. Bioeffects EGF Hand Serum er et ideelt valg til dig, der ønsker at styrke hudens barrierefunktion og lindre tørre, revnede og irriterede hænder. Uanset om dine tørre hænder er opstået ved for hyppig håndvask, er rynkede og sprukne af det kolde vejr, eller blot trænger til masser af fugt, kan en håndserum give den nærende håndpleje, de har brug for for at blive sunde.