EGF Essence - Fugtmagneten Med Effekt

 

Gør din EGF-hudplejerutine ekstra effektiv med BIOEFFECT EGF Essence.

Tank din hud helt op med fugt og aktive ingredienser: BIOEFFECT EGF Essence giver din hud den dybtvirkende fugt, den behøver, og hjælper den til mere effektivt at absorbere de øvrige produkter i din rutine.  

 

Hvad er en Facial Essence?

Det primære formål med en essens er at fugte huden, og tilføre den aktive ingredienser. BIOEFFECT EGF Essence er let og vandet, så den lettest muligt trænger ind i huden og tilfører den intens fugt, som alle hudtyper behøver. Når din hud er velfugtet, kan den bedre og mere effektivt absorbere yderligere produkter som serum og fugtcreme.

 

Vores Essence er unik

Enhver af markedets essenser til ansigtet vil fugte din hud, men kun BIOEFFECT EGF Essence vil samtidig hjælpe med at stimulere din huds produktion af EGF eller Epidermal Growth Factor (epidermal vækstfaktor). Det er EGF, der sender signaler til din hud om at producere kollagen og elastin. Og det er kollagen og elastin, der holder din hud fyldig og spændstig. Vores essens er beriget med bygbaseret EGF og arbejder hånd i hånd med BIOEFFECT EGF-sera og øvrige fugtprodukter, så dine hudceller er sikret den fugt, de behøver for at forbedre deres effektivitet.

 

Sådan virker den

Fordi BIOEFFECT EGF Essence har en vandagtig konsistens og absorberes hurtigt, bliver den ikke bare i hudens overfladelag, men trænger dybt ned og fugter intenst. Den begynder sit virke nede i huden ved at tilføre fyldegivende og opstrammende EGF, hvor det mest behøves. EGF-sera og øvrige fugtprodukter virker bedst i velfugtet hud, så du forbereder din hud optimalt, når du bruger BIOEFFECT EGF Essence før andre EGF-produkter.

 

Hvor og hvornår bruger du BIOEFFECT EGF ESSENCE?

Alle ansigts-essenser virker bedst på ren hud, så første trin vil være at bruge et renseprodukt som BIOEFFECT Micellar Cleansing Water og eventuelt et dybderensende produkt som BIOEFFECT Volcanic Exfoliator. Når dit ansigt er helt rent, så ryst 2-4 skvæt BIOEFFECT EGF Essence ud i den ene hånd, fordel det mellem håndfladerne, og pres dem blidt mod ansigt og hals. Følg op med BIOEFFECT-serum eller fugtcreme.

BIOEFFECTs EGF-produkter tanker hudens egne, naturlige forsyninger af EGF op, og forynger hudcellerne for derved at lægge en dæmper på aldringsprocessen. Ved at tilføje BIOEFFECT EGF Essence til din hudplejerutine sikrer du, at du får den optimale udnyttelse af de efterfølgende produkter.

En ny hudplejerutine der med sikkerhed vil give dig den smukkeste, mest strålende hud!