EGF Essence - fugtmagneten med effekt

Gør din EGF-hudplejerutine ekstra effektiv med Bioeffect EGF Essence.

Tank din hud helt op med fugt og aktive ingredienser: Bioeffect EGF Essence giver din hud dybdevirkende fugt, og hjælper den til mere effektivt at absorbere de efterfølgende produkter i din rutine.

Hvad er en facial Essence?

Det primære formål med en essens er at fugte huden og tilføre den aktive ingredienser inden brug af andre produkter. Bioeffect EGF Essence har en konsistens som vand, så den lettest muligt trænger ind i huden og tilfører den intens fugt. Når din hud er velfugtet, kan den bedre og mere effektivt absorbere efterfølgende produkter som serum og fugtighedscreme.

Vores Essence er unik

De fleste ansigtsessenser på markedet vil fugte din hud, men kun Bioeffect EGF Essence vil samtidig hjælpe med at stimulere din huds naturlige produktion af EGF (Epidermal Growth Factor/epidermal vækstfaktor). Det er EGF, der sender signaler til din hud om at producere kollagen og elastin. Og det er kollagen og elastin, der holder din hud fyldig og spændstig. Vores essens er beriget med bygbaserede EGF og arbejder hånd i hånd med Bioeffect EGF-serummer og øvrige fugtprodukter, så dine hudceller er sikret den fugt, de behøver for at forbedre deres effektivitet.

Sådan virker den

Fordi Bioeffect EGF Essence har en helt flydende konsistens og absorberes hurtigt, bliver den ikke bare i hudens overfladelag, men trænger dybt ned og fugter intensivt. Fordi EGF er et protein og proteiner kan lide et fugtigt miljø, er Essence genial inden brug af EGF Serum eller andre Bioeffect-serummer. Samtidig vil du opleve at dit serum rækker længere, når huden allerede er forfugtet med EGF Essence. EGF-serummer og øvrige hudplejeprodukter virker bedst i velfugtet hud, så du forbereder din hud optimalt, når du bruger Bioeffect EGF Essence før andre EGF-produkter.

Hvor og hvornår bruger du Bioeffect EGF Essence?

For det bedste resultat med alle ansigts-essenser bør din hud først være ren. Start med at rense din hud med Bioeffect Micellar Cleansing Water. Derefter kan du overveje at bruge Bioeffect Volcanic Exfoliator for at fjerne døde hudceller og rengøre tilstoppede porer, hvilket giver en glattere og mere jævn hudoverflade. På ren huden anvendes 2-4 skvæt af Bioeffect EGF Essence i hånden. Fordel produktet mellem dine håndflader og klap det blidt på dit ansigt og hals. Afslut med et Bioeffect-serum eller en ansigtcreme.

Bioeffects mange unikke EGF-produkter er anti-age produkter med effekt, der kan ses. Generelt vil produkter med EGF øge hudens fugtniveau, reducerer forekomsten af rynker og linjer, forbedre glød og øge hudens spændstighed og fasthed. Ved at tilføje Bioeffect EGF Essence til din hudplejerutine sikrer du, at du får den maksimale udnyttelse af de efterfølgende produkter.

En ny hudplejerutine der med sikkerhed vil give dig den smukkeste, mest strålende hud fuld af glød!