Tag det første trin mod en ren, smuk hud

 

Micellar-vand blev oprindeligt udviklet for at gøre det muligt for mennesker, der bor i områder med hårdt vand, at rense deres hud uden brug af vand fra hanen, idet mineralerne i hårdt vand kan udtørre og irritere huden og endda give kløe. Som navnet antyder, indeholder micellar-vand rensende miceller, der virker som magneter på olie og snavs, og effektivt fjerner urenhederne uden at efterlade en fedtet film på huden. 

Bioeffects Micellar Cleansing Water skiller sig ud takket være dens unikke basisingrediens: Rent og blødt islandsk vand. Det islandske vand er geologisk filtreret gennem lag efter lag af inaktiv, vulkansk lava, og er en af de reneste og mest rigeligt forekommende af Islands naturlige ressourcer. Det har en lav koncentration af hårde mineraler som calcium og magnesium. For at øge hudens fugtniveau indeholder Bioeffects Micellar Cleansing Water også fire fugtingredienser, for eksempel glycerin, der forekommer naturligt i huden og hjælper med at sikre en normal balance og et normalt fugtindhold. Vores Micellar Cleansing Water er et vidnesbyrd om både vores forskning og vores unikke, naturlige ressourcer.


Bioeffect Micellar Cleansing Water er formuleret til alle hudtyper og aldre. Fordi den er så ren og blid, er den perfekt til daglig brug. Den er også et musthave til de situationer, hvor afrensning af huden er enten udfordrende eller ubelejligt – som på rejse eller når man er ude i naturen. Det er bare at væde en vatrondel med Bioeffect Micellar Cleansing Water og blidt rense huden på ansigt, hals og øjne. Bliv ved, indtil vatrondellen er helt ren efter aftørring af huden.  

Hvis du vil optimere din daglige renserutine, kan du kombinere Bioeffect Micellar Cleansing Water med Bioeffect Volcanic Exfoliator og Bioeffect OSA Water Mist.

Bioeffect Volcanic Exfoliator er en helt naturlig exfoliering til ansigtet med islandsk mikro-krystallinsk lava og fintmalede abrikoskerner, som renser i dybden og giver en helt jævn overflade. Huden bliver klarere og føles blød og forfrisket. Den fjerner også ophobede døde hudceller og urenheder som snavs, makeup og solbeskyttelse, og sørger for en bedre optagelse af EGF Serum.

 

Bioeffects OSA Water Mist opfrisker, fugter og afbalancerer huden. Den ultralette spray indeholder naturligt biotilgængeligt silica fra underjordisk, geotermalsk damp og rent, blødt, geologisk filtreret islandsk vand. Den indeholder også optimeret hyaluronsyre for konstant fugttilførsel. Fordi vores EGF foretrækker et vandmiljø, anbefaler vi at bruge Bioeffect OSA Water Mist på ren hud efter brug af Bioeffect Micellar Cleansing Water for at sikre, at vores serum virker så effektivt som muligt.

 

Prøv selv Bioeffect Micellar Water og Bioeffect OSA Water Mist, og oplev rent, islandsk vand kombineret med den dejligste og mest effektive, forskningsbaserede hudpleje. Renser som intet andet.

Læs også vores guide til at bekæmpe fedtet hud.