Masker: Imprinting Hydrogel Mask – forstærker effekten af dit EGF Serum

bioffect-ansigsmaske 

Bioeffect ansigtsmaske – forstærker effekten af dit EGF Serum


Vores sheet mask er noget helt for sig. BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask er baseret på ingredienser af højeste kvalitet, og den optimerer effekten af vores EGF-produkter ved hjælp af intenst fugtende hyaluronsyre. Samtidig er den helt uden ingredienser, der negativt kan påvirke hudens egen evne til at hele.

 

Et hurtigt overblik over vores bygbaserede EGF

Bygbaseret EGF, eller Epidermal Growth Factor (epidermal vækstfaktor), er selve det fundament, som BIOEFFECTs produkter bygger på. Vores hudceller producerer af sig selv EGF for at holde huden smuk og smidig, men efterhånden som vi bliver ældre, går produktionen ned. BIOEFFECTs bygbaserede EGF er unikt i og med, at det er en plantebaseret kopi af humant EGF, hvilket betyder, at du ved at bruge vores EGF-produkter vil stimulere dine hudcellers egen produktion af EGF.

 

Hvad betyder “Imprinting”?

Den kædereaktion, der behøves for at reaktivere produktionen af EGF i hudcellerne, begynder med påføring af BIOEFFECT EGF Serum. Så snart vores serum kommer i kontakt med din hud, sender det instruks til cellerne om at begynde produktionen af deres eget EGF og fordele det i huden, hvilket igen vil udløse en produktion i de omkringliggende celler. Denne kædereaktion fortsætter fra hudens øverste lag, epidermis, ned i hudens “fundament”, dermis. Processen med tilførsel og aktivering kaldes imprinting, og fugt er en forudsætning for, at den kan fungere effektivt. Det er her, Bioeffect Imprinting Hydrogel Mask kommer ind i billedet.

 

Fugt, fugt, fugt.

Det kan stadig lade sig gøre at bruge en vandrutsjebane, selv om der ikke er noget vand i, men det er hverken nemt eller sjovt. Den virker bare bedst med vand, og sådan er det også med EGF – det virker bare bedre i en velfugtet hud. Jo længere din hud holdes fugtig, jo mere intens vil imprinting-effekten blive. Når du bruger Bioeffect ansigtsmaske med hyaluronsyre efter påføring af EGF Serum, skaber du det perfekte mikromiljø for EGF og dermed den optimale effekt.

 

Ansigtsmaske med hyaluronsyre

Bioeffect ansigtsmasken  tilfører din hud al den fugt, den behøver for at understøtte imprinting-processen. Således får mest muligt ud af dine EGF-produkter. Masken indeholder hyaluronsyre kan også bruges alene for intensiv fugttilførsel.

 

Hvordan bruger du Bioeffect ansigtsmaske?

BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask er prikken over i’et i din BIOEFFECT EGF ansigtsrutine. Brug masken 2-3 gange om ugen efter afrensning sammen med din foretrukne Bioeffect-serum. Læg ansigtsmasken på huden efter serum, og lad den sidde i 15 minutter. Når du har fjernet masken, så massér blidt de sidste rester ind i huden.