Start Det Nye År Med Sund Hud

For mange er januar startskuddet til nye rutiner og vaner. Nogle vælger at ændre livsstil, dyrke mere motion, tage hul på en ny hobby, blive sundere med vand eller give hjemmet en ordentlig oprydning.  Men hvad med hudplejerutinen – står den til at forandre?

At sammensætte en god hudplejerutine kræver en masse eksperimenter, forsøg og fejl. Og har du endelig fundet din perfekte liste over produkter, der fungerer for din hud, er du forståeligt nok tilbageholdende med at ændre den. Men det kan faktisk være en god ide at giver huden et lille boost en gang imellem. Din huds tilstand ændrer sig nemlig med vejret, hormoner og din alder. Forandringerne i huden behøver ikke at betyde et totalt hudplejeeftersyn, men måske bare en tilføjelse til rutinen i form af en intensiv behandling nogle gange om året. 

Vores mest effektive og potente produkt, BIOEFFECT 30 Day Treatment, er specifikt formuleret som et ekstra boost og supplement til din almindelige anti-aging hudpleje - den kan med fordel anvendes som et kurforløb 1-4 gange om året. Den indeholder tre forskellige bygbaserede vækstfaktorproteiner; Byg EGF, Byg IL-1a og Byg KGF, der sammen skaber maksimale og synlige resultater.

HVAD ER EGF?

EGF er et protein i huden, der understøtter den naturlige produktion af kollagen og elastin samt hjælper med at bevare fugten i huden i længere tid.

HVAD ER KGF?

KGF er et protein i huden, der hjælper med at udjævne samt minimere fine linjer og rynker.

HVAD ER IL-1A?

IL-1A er et protein i huden, der hjælper med at forbedre elasticiteten og fastheden i huden.

De 3 bygbaserede vækstfaktorer hjælper med at bekæmpe det der sker i huden, når vores krops naturlige produktion af værksfaktorer med alderen aftager og huden begynder at vise synlige tegn på rynker, mister sin elasticitet og fasthed. Med BIOEFFECT 30 Day Treatment vil du på 30 dage opleve, hvordan din hud får et transformerede boost. Det kan lyde som en overdrivelse, men en fastere og mere jævn hud som både ses og føles mere elastisk er den forvandlingen, som vi lover dig.   

Hvordan gør du? Det er enkelt. 3-4 dråber fordeles på ansigt, hals og décolleté hver morgen og aften i 30 dage. Altid på den rene hud. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår andre hudplejeprodukter (som serum, olier, fugtighedscreme) i løbet af den 30 dages periode. På den måde får behandlingen lov til gøre sit arbejde helt uforstyrret. Bonus er, at du får mulighed for at få ryddet op i din normale hudplejerutine.

Hvis du virkelig vil optimere 30 dages behandlingen, kan du med fordel anvende BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask oven på behandlingen 1-2 gange om ugen. Den kølende, beroligende ansigtsmaske er specielt designet til at give intens fugt og maksimere effektiviteten af ​​bygvækstfaktorerne.  Ved at bruge masken over BIOEFFECTS sera- og behandlinger forsegles huden med et skjold af fugt og danner dermed de perfekte betingelser for EGF-vækstfaktorerne som yder deres bedste i fugtige omgivelser.

Har du måske også overvejet at kaste dig ud i et gør-det-selv projekt derhjemme? Så kan du finde en masse inspiration i denne gør-det-selv guide, som primært er rettet mod kvinder, der gerne vil udforske deres kreative kundskaber.