Start det nye år med sund hud

30 day treatment, kalender, kuglepen

 

For mange er januar startskuddet til nye rutiner og vaner. Nogle vælger at ændre livsstil, dyrke mere motion, spise sundere, tage hul på en ny hobby eller give hjemmet en ordentlig oprydning.  Men hvad med hudplejerutinen – skal den også have en nyt boost? 

Vores hud er enormt påvirket af vores livsstil, og når vi træffer sunde valg, ses det tydeligt på vores hud, som hurtigt drager fordel af de nye sunde vaner.

Hvis du ønsker at hjælpe huden endnu mere på vej, er vores 30 Day Treatment den bedste kur for en hud, som trænger til et skud glød og energi. Vi anbefaler hudplejekuren 1-4 gange årligt. Og der er gode resultatet at hente.

PRØV AT ÆNDRE VANER

At sammensætte en god hudplejerutine kræver en masse eksperimenter, forsøg og fejl. Og har du endelig fundet din perfekte liste over produkter, der fungerer for din hud, er du forståeligt nok tilbageholdende med at ændre den. Men det kan faktisk være en god ide at give huden et lille ekstra boost en gang imellem. Din huds tilstand ændrer sig nemlig med vejret, hormoner og din alder. Forandringerne i huden behøver ikke at betyde et totalt hudplejeeftersyn, men måske bare en tilføjelse til rutinen i form af en intensiv behandling nogle gange om året. 

Vores mest effektive og potente produkt, 30 Day Treatment, er specifikt formuleret som et ekstra boost og supplement til din almindelige anti-aging hudpleje - den kan med fordel anvendes som et kurforløb 1-4 gange om året. Den indeholder tre forskellige bygbaserede vækstfaktorproteiner; Byg EGF, Byg IL-1a og Byg KGF, der sammen skaber maksimale og synlige resultater.

DET MEST EFFEKTIVE BOOST

30 Day Treatment er noget af en potent hudkur. Den er særligt udviklet som et stærkt koncentreret boost til din almindelige hudplejerutine. Den skal bruges i 30 dage, 1-4 gange om året, hvilket gør den til den perfekte hudpleje at bruge, når du fx vil kickstarte det nye år, gøre noget godt for huden efter sommer og sol, eller i det hele taget synes din hud trænger til noget ekstra.

Måske venter en højtid eller en større begivenhed forude. Det kan være en stor fest, konfirmation, fødselsdage eller sågar dit eget eller andres bryllup. Her vil 30 Day Treatment være den oplagte forberedelse op til eventen.

30 Day Treatment minimerer ikke bare forekomsten af ​​rynker, porer og rødme. Den maksimerer samtidig hudens fugtnivau betragteligt og forbedrer din glød og hudtone.

HVAD ER EGF?

EGF er et protein i huden, der understøtter den naturlige produktion af kollagen og elastin samt hjælper med at bevare fugten i huden i længere tid. Du kan læse endnu mere om EGF her.

HVAD ER KGF?

KGF er et protein i huden, der hjælper med at udjævne samt minimere fine linjer og rynker.

HVAD ER IL-1A?

IL-1A er et protein i huden, der hjælper med at forbedre elasticiteten og fastheden i huden.

De 3 bygbaserede vækstfaktorer hjælper med at bekæmpe, det der sker i huden, når vores krops naturlige produktion af værksfaktorer med alderen aftager, og huden begynder at vise synlige tegn på rynker samt mister sin elasticitet og fasthed. Med 30 Day Treatment vil du på 30 dage opleve, hvordan din hud får et transformerede boost. Det kan lyde som en overdrivelse, men en fastere og mere jævn hud som både ses og føles mere elastisk er den forvandlingen, vi lover dig.   

HVORDAN KOMMER DU I GANG MED 30 DAY TREATMENT?

Det er enkelt. 3-4 dråber fordeles på ansigt, hals og décolleté hver morgen og aften i 30 dage. Altid på den rene hud. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår andre hudplejeprodukter (som serum, olier, fugtighedscreme) i løbet af den 30 dages periode. På den måde får behandlingen lov til gøre sit arbejde helt uforstyrret. Bonus er, at du får mulighed for at få ryddet op i din normale hudplejerutine.

Hvis du virkelig vil optimere 30 dages behandlingen, kan du med fordel anvende Bioeffect Imprinting Hydrogel Mask oven på behandlingen 1-2 gange om ugen. Den kølende, beroligende ansigtsmaske er specielt designet til at give intens fugt og maksimere effektiviteten af ​​bygvækstfaktorerne.  Ved at bruge masken over Bioeffects serummer og behandlinger forsegles huden med et skjold af fugt og danner dermed de perfekte betingelser for EGF-vækstfaktorerne, som yder deres bedste i fugtige omgivelser.