Sådan bruger du Bioeffect ansigtsrullen

 

Effektivt gør det selv face lift med face roller

Med Bioeffect-ansigtsrullen får du et beauty tool i premium kvalitet. Det dobbelte hoved på metalrullen sørger for nærmest at vugge dine ansigtsmuskler blidt fra begge sider af muskulaturen. På den måde opnås de smukkeste ansigtskonturer. Ved brug af andre typer redskaber, som f.eks. Gua Sha, ”skrabes” huden. Vi har derfor valgt et redskab, som former og giver et øjeblikkeligt ansigtsløft i stedet for at flade og trække huden ud. Ansigtsrullen har adskillige fordele, som alle virker hudforbedrende. Du vil opleve, hvordan hævelser minimeres, mikrocirkulationen i huden boostes og sund glød tydeligt ses. Muskelspændinger lindres helt naturligt af den drænerede massage, som samtidig former og fremmer en fastere og sundere hud.

Vi anbefaler, at du anvender en Bioeffect creme eller serum til massagen. Her vil optagelsen af produktet øges, mens du masserer huden. På den måde opnår du en beroligende massage samtidig med, at hudens stimuleres.

Den letteste vej til fastere og sundere hud - trin for trin:

Påfør din yndlings Bioeffect creme eller serum

Rul med opadgående bevægelser og et let tryk.

Start fra nederste del af halsen, rul opad over kæbelinjen og kinderne og til sidst hen over panden.

Brug to til tre gange om ugen i mindst fem minutter ad gangen.

Opbevar evt. facerolleren i køleskabet. Den kølende effekt på huden vil hjælpe med at mindske og drænere hævelser og mørke områder under øjnene.