Hvornår kan man begynde at bruge EGF-produkter?

 

Siden Bioeffect introducerede sine produkter med epidermal vækstfaktor EGF fra byg, har mange, der går op i hudpleje, med egne øjne oplevet EGF-produkternes overbevisende evne til at forny en ellers kedelig og træt hud. Ved at minimere hudens rynker samt gendanne glow og fasthed, fremstår huden med et sundere udseende efter brug af Bioeffect.

Produkternes unikke effektivitet og styrke har gjort EGF til en elsket bestanddel af skønhedsritualet, men er der også fordele at hente for en yngre hud? Og hvor gammel bør man være, før man overvejer at begynde brugen af hudforbedrende anti-age pleje? Kan en hud, som ikke engang har fået sin første rynke, drage fordel af effekten af produkter med EGF? Vi har diskuteret emnet med co-founder og tidligere Chief Scientific Officer hos Bioeffect, Dr. Björn Örvar. Han har en phD i Plant Molecular Biology og en omfattende viden omkring hudens aldring og de fordele, der er ved at brugen af produkter med EGF. Læs med herunder.

 

Q:  Hvornår kan vi begynde at anvende EGF-produkter?

A: Faktum er, at hudens aldring starter overraskende tidligt i livet – allerede i tyverne kan vi observere tegn på, at huden ældes. Lige fra fødslen til voksenlivet producerer vores krop en lang række vækstfaktorer, som påvirker alt fra vores knogler og organer til nerver og huden. Det er først, når vi rammer en moden alder, at denne produktion formindskes. Det resulterer i, at celleomsætningen nedsættes, og med tiden påvirker det både vores helbred og udseende. Efter 20 års alderen formindskes hudens tæthed med 1% hvert eneste år, og hudens tæthed reduceres med helt op til 30% gennem overgangsalderen. Det gør, at der er en stor interesse for spørgsmålet om, hvorvidt specifikke produkter kan udskyde den naturlige proces. Det er vigtigt at forstå, at aldringsprocessen er meget ens, uanset om der er tale om en ung eller mere moden hud - som vi ældes producerer vores hud mindre og mindre EGF. Når man bruger Bioeffects serummer, modtager huden den mistede EGF og bevarer samtidig evnen til at gendanne sig selv. Derfor kan Bioeffects EGF-produkter anvendes til at reducere tegn på hudaldring - både hos den yngre og mere modne hud..
 

Q: Hvilke tegn skal jeg være opmærksom på, før jeg begynder at bruge EGF?

A: Vi ved, at vores hud begynder at miste kollagen i starten af tyverne. Det er et af de første tegn på, at huden ældes, når dannelsen af kollagen mindskes. Det resulterer i, at hudens volumen reduceres samtidig med, at huden bliver tyndere og mere tør. Dette bliver desværre kun værre som tiden går. Huden mister spændstighed, hvilket gradvist får huden til at blive slap og miste glød.

Q: Hvordan kan EGF hjælpe med at reducere de miljømæssige skader på min hud?

A: Bioeffect EGF-produkter forsyner huden med det vækstfaktorprotein, som den gradvist mister over tid, nemlig EGF (epidermal vækstfaktor). Disse vækstfaktorer instruerer vores celler til at reparere og genopbygge sig selv, hvilket gør dem helt essentielle, når det kommer til hudpleje. Den vækstfaktor, der er i Bioeffect EGF, har beviseligt ledende egenskaber: den udløser, at cellerne i det øverste lag af huden producerer sine egne vækstfaktorer, hvilket resulterer i, at hudens tæthed øges, samtidig med at produktionen af kollagen og elastin sættes i vejret. Det er en trinvis proces – så snart du begynder cellesignaleringen, vil cellerne fortsætte processen og færdiggøre den.

Eftersom aldringsprocessen begynder når vi  ca. rammer 20'erne - inden de første rynker overhoved er dannet, er EGF hudpleje værd at overveje for at bevare hudens glow, sundhed og elasticitet. 

Vi har ingen ønsker om at stoppe det faktum, at vi bliver ældre. Men vi vil gerne hjælpe til med at holde huden pæn og sund længst muligt.