test

test
Call to action

VÆLG KOMPROMISLØS FORYNGELSE

Siden lanceringen har den fantastiske BIOEFFECT 30 Day Treatment fået formidable anmeldelser af både branchens førende professionelle og kunder verden over. Den er blevet vist i magasiner og på hjemmesider som VOGUE, ELLE og BYRDIE.com for blot at nævne nogle få. 30 Day Treatment har også fået talrige priser og anerkendelser, som den prestigefyldte Marie Claire Prix d’Exellance de la Beauté.

Men hvad er det, der gør 30 Day treatment så speciel? Med sine tre forskellige vækstfaktorer: EGF, IL-1a og KGF er den vores mest effektive formel og genkendelig for vores hud. Vækstfaktorerne arbejder i perfekt harmoni med at skabe de bedste resultater. Den tredobbelte behandling mindsker rynker, porestørrelse og rødme, samtidig med at den øger hudens fugtindhold, udstråling og spændstighed maksimalt.

30 Day treatment er specifikt formuleret som et super koncentreret boost til din almindelige anti-age-hudpleje og bruges 1-4 gange om året. Indimellem brugen af 30 Day treatment kan du gå tilbage til din foretrukne BIOEFFECT serum for at bevare resultaterne og yderligere forbedre din hud. Det perfekte hudplejeprodukt før en særlig anledning som for eksempel et bryllup, når du vil være sikker på, at din hud viser sig fra sin allerbedste side på den store dag.

Call to action

OPLEV EFFEKTEN PÅ EGEN HUD

18 % øgning af kollagentæthed og 20 % forbedret spændstighed/elasticitet – alt sammen på kun 30 dage. Hvordan bruges den? Det er meget enkelt! Du fordeler 3-4 dråber på den rene hud i ansigtet og på halsen hver morgen og aften i 30 dage. Vi anbefaler, at man i perioden prøver at undgå andre hudplejeprodukter (serum, olier, fugtcremer) for uforstyrret at lade behandlingen udrette sin magi. Hver flaske indeholder en 10-dages ration. Du åbner en ad gangen – så de andre holder sig friske og aktive.

Vi bruger cookies til at levere den bedste oplevelse på vores website Læs mere
×
translation missing: da-DK.flits.refer_friend_page.popup_greetings