Vi er utroligt stolte af, at vores virksomhed ikke beror på de selvvurderingsstudier, man så ofte ser inden for hudpleje, hvor forbrugere skal angive den oplevede effekt af et produkt på egen hud.

Call to action

RESULTATERNE ER DER

I stedet har vi selv foretaget omkring 50 videnskabelige studier, hvoraf de fleste er dobbeltblindede, placebokontrollerede effektivitetsstudier af en varighed fra 2 måneder op til 3 år. Resultaterne af disse studier viser klart, at udvortes brug af vækstfaktorer har en markant effekt på hudens foryngelses-proces. Disse effektivitetsstudier bakkes også op af uafhængige, kliniske studier.

Call to action

I et uafhængigt, dobbeltblindet “split-face”-studie (dvs. at produktet kun blev påført ansigtets ene side) viste BIOEFFECT EGF SERUM op til: 30 % forbedring af hudens fasthed 60 % forbedring af hudens tykkelse* *Uafhængigt, videnskabeligt “split-face”-studie med 29 kvinder, der brugte BIOEFFECT EGF SERUM to gange om dagen i 2 måneder. Resultaterne blev præsenteret på 12th Anti-Aging Medicine World Congress i Monaco i 2014.

Vi bruger cookies til at levere den bedste oplevelse på vores website Læs mere
×
translation missing: da-DK.flits.refer_friend_page.popup_greetings