Livet i byen kan kræve sit af huden. Studier tyder på, at sensitiv hud er et stigende problem verden over, hvilket kan hænge sammen med det bymiljø, mange af os lever og bor i, og de kemikalier vi dagligt kommer i kontakt med. Vi udsættes konstant for stress, støv, røg og udstødningsgasser, der påvirker vores generelle sundhed såvel som vores hud.

Forurening er fuld af frie radikaler, der på flere forskellige måder kan påvirke huden negativt. Forureningen kan gøre huden mat og grå, forårsage hyperpigmentering, fine linjer og en gradvis forringelse af hudens spændstighed – kort sagt: Forurening kan få huden til at ældes i utide.

Call to action

BESKYT DIN HUD MOD FORURENING

Frie radikaler er bittesmå nanopartikler, der mangler en elektron, hvilket gør dem ustabile. De er derfor konstant på jagt efter den manglende elektron for igen at blive “hele”, men det kan kun lykkes ved, at de stjæler dem fra andre molekyler – som dem i vores hudceller. Det særlige ved antioxidanter er, at de har en ekstra elektron, de kan donere uden selv at lide nogen skade, og det er dét, der gør dem så effektive mod frie radikaler. De kan stabilisere et fri-radikal-molekyle og forebygge, at det gør skade på os.

Huden har sit eget antioxidant-forsvarssystem, men det konstante og stadigt mere omfattende angreb fra frie radikaler kan alligevel skade vores celler og deres DNA. Mængden af antioxidanter i os vil også aftage med alderen, give de frie radikaler frit slag og efterlade dine celler og deres DNA i en sårbar position. Det er her, antioxidant-hudpleje kommer ind i billedet.

BIOEFFECT EGF + 2A Daily Duo er formuleret til at forebygge og beskytte mod de negative følgevirkninger, som det moderne liv kan have på huden, samtidig med at den hjælper med at bremse aldringsprocessen. Age-Defying Concentrate, eller Trin 1, indeholder vores unikke, bygbaserede EGF og hyaluronsyre. Sammen arbejder de på at øge hudens fylde og tæthed samt gøre fine linjer og rynker mindre synlige. Huden bliver mere velfugtet og strålende, og ser mere ungdommelig ud.

Call to action

VELFUGTET OG STRÅLENDE HUD

Med Urban Pollution Fighter, eller Trin 2, begynder det ægte antioxidantforsvar. Den indeholder både ferulinsyre og azelainsyre – to antioxidanter, der findes i byg. Men ferulinsyre spiller hovedrollen, når det gælder om at bekæmpe frie radikaler. Den er en meget effektiv antioxidant og også mere stabil i hudpleje end det ellers så populære C-vitamin.

Som en virksomhed, der er grundlagt af forskere, er vores løfter bakket op af forskning. Vi har målt antioxidantaktiviteten i vores Trin 2-serum, og den ligger på omkring 224 μC, eller microCoulomb, hvilket er meget imponerende. Til sammenligning har vores EGF Serum en antioxidantaktivitet på 4.6 μC.

I et tremåneders “split-face”-studie brugte 40 kvinder en fugtcreme af god kvalitet på den ene side af ansigtet og BIOEFFECT EGF + 2A Daily Duo på den anden. I gennemsnit præsterede BIOEFFECT EGF + 2A Daily Duo: 39 % forbedring i fugt, 29 % øgning i kollagentæthed, 24 % nedgang i fine linjer og rynker og 21 % nedgang i ujævn hud.

BIOEFFECT EGF + 2A Daily Duo - et dynamisk, aldersudfordrende forsvarssystem.

Vi bruger cookies til at levere den bedste oplevelse på vores website Læs mere
×
translation missing: da-DK.flits.refer_friend_page.popup_greetings